Hypotheek - Boeken
Hypotheek startpagina

Geld verdienen met een eigen huis

Hypotheek » Boeken » Geld verdienen met een eigen huis
Geld verdienen met een eigen huis

Een lijvig handboek, geschreven door een specialist (journalist) op het gebied van eigen huis-bewoning. Alles over zaken betreffende hypotheken, verzekeringen, huur versus koop, garanties, maandlasten etc wordt uitvoerig beschreven.

• Bezoek de website »

Een lijvig handboek, geschreven door een specialist (journalist) op het gebied van eigen huis-bewoning. Vooral de financiële kant van het eigen huis wordt beschreven - conform de titel van het boek -, dus zaken betreffende hypotheken, verzekeringen, huur versus koop, garanties, maandlasten etc. Ook de fiscale kant (OZ-Belasting, de waardering van het onroerend goed) enzovoorts.

Wie een huis of appartement wil kopen doet er goed aan dit handboek te raadplegen. Dat geldt ook voor degenen die al een eigen huis of appartement hebben maar het willen verkopen, die het aan hun kinderen willen nalaten of schenken, die gaan scheiden etc. Een uitgebreid handboek met vele praktische wenken, zonder welke een verstandig mens - ongeacht zijn ervaringen op dit gebied - niet meer kan. Duidelijk geschreven en van groot praktisch belang.
(Biblion recensie, J.M. Vecht RA.)

  Meer informatie : Geld verdienen met een eigen huis »
  Gerelateerde rubrieken:
•   Hypotheken » Boeken over hypotheken

•   Tip deze Geld verdienen met een eigen huis pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over Geld verdienen met een eigen huis doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Geld verdienen met een eigen huis pagina, categorie boeken.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen