Geldverstrekkers hypotheken, startpagina hypotheekverstrekkers
Hypotheek startpagina

Hypotheekverstrekkers overzicht

Onderstaand vindt u een overzicht van banken en verzekeraars die hypotheken verstrekken. Deze geldverstrekkers werken in principe zonder tussenpersonen: geld lenen voor uw woning doet u hier rechtstreeks, en zo op het eerste gezicht zou u door direct met een bank in zee te gaan het voordeligst uit moeten zijn. Toch heeft het meestal zin om een hypotheek via een tussenpersoon ofwel bemiddelaar af te sluiten bij een geldverstrekker. Omdat deze intermediairs en hypotheekadviesketens keus uit een breed assortiment hypotheekverstrekkers hebben en veelal grote aantallen klanten aanleveren bij banken en verzekeringsmaatschappijen kunnen zij vanwege de zo onstane situatie waarbij geldverstrekkers als het ware met elkaar moeten concurreren vaak een lager rente percentage en betere voorwaarden voor u bedingen.

Sorteer de koppelingen in deze hypotheek verstrekkers rubriek op:  

SNS Budgethypotheek

Met een SNS Budget Hypotheek kiest u zélf de extra's om uw hypotheek mee aan te vullen. U betaalt dus nooit te veel. Stel zelf uw ideale hypotheek samen en bespaar hiermee tot 0,5% op uw hypotheekrente.  tip

Bank Nederlandse Gemeenten

De Bank Nederlandse Gemeenten biedt een hypotheekfonds voor overheidspersoneel (HvO). Deze dienst biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor de verstrekking van hypothecaire geldleningen aan ambtenaren.

Aegon hypotheken

Lees alles over de hypotheken van Aegon. Aegon biedt onder meer de volgende hypotheekproducten: AEGON HypotheekZekerheid, AEGON BeleggingsHypotheek, AEGON Levensloop Hypotheek en AEGON Combinatiehypotheek.

GMAC Hypotheken

GMAC Hypotheken is een financiële dochter van één van 's werelds grootste ondernemingen: General Motors. GMAC is aanbieder van innovatieve hypotheekvormen, zoals de GMAC 85% hypotheek en GMAC Star*.

ABN Amro Wonen

De ABN AMRO hypotheekadviseur helpt u met een goed en deskundig advies bij het vinden en kopen van een geschikte woning.

Rabobank hypotheken

De hypotheken startpagina van de Rabobank. Bekijk welke hypotheek het beste bij u past, vraag een ophoging van uw hypotheek voor een verbouwing aan of sluit uw bestaande hypotheek bij de Rabobank over.

Geldverstrekkers startpagina

ASN bank

De ASN Bank (Algemene Spaarbank Nederland) is opgericht in 1960 en met een marktaandeel van ca. 33% marktleider in Nederland op het gebied van duurzaam sparen en beleggen. De ASN Bank richt zich hoofdzakelijk op particulieren, maatschappelijke organisaties en (semi) institutionele beleggers.

Axa

De financiële producten van Axa omvatten onder meer het Verzekerd Hypotheekfonds, de Voordeel Hypotheek, de AXA Hypotheek en de Spaar-Optie-Hypotheek.

CVB Bank

CVB bank kenmerkt zich door heldere producten en diensten met gunstige tarieven en klantvriendelijke voorwaarden.

Avero Achmea

Lees alles over de diverse hypotheekproducten van Avero Achmea.

ASR bank

De ASR Bank is een onderdeel van de Fortis ASR Verzekeringsgroep N.V.

Terug naar hypothecaire lening | Suggesties voor hypotheekverstrekkers? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen