Sluit een voordelige hypotheek af of over bij Geldshop.nl
Hypotheek startpagina

Geldshop.nl hypotheek

Hypotheek » Hypotheek advies » Geldshop hypotheken
Geldshop hypotheken

Vergelijk bij Geldshop de offertes van 16 banken tegelijk en vraag de voordeligste direct aan. Ook kunt u de oversluit check doen om te berekenen hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten.

• Bezoek de website »

Bij Geldshop.nl kunt u terecht voor het afsluiten van een voordelige hypotheek. U kunt direct van maar liefst 16 verschillende banken offertes vergelijken en de meest voordelige direct aanvragen. Ook kunt u hier terecht voor het aanvragen van een tweede hypotheek op basis van de WOZ-waarde van uw woning (in de vorm van een WOZ-krediet). Uiteraard ook tegen een zo laag mogelijke rente, en zonder naar de notaris te hoeven.

Geldshop hypotheken

Verder kunt u op Geldshop.nl terecht voor een aantal handige rekenmodules:

  • Hoeveel kan ik besparen? - doe de oversluit test en bereken hiermee hoeveel u direct kunt besparen op uw hypotheeklasten.
  • Berekenen maximale hypotheek - bereken met deze module uw maximale hypotheek bij verschillende banken.

Geldshop vergelijkt offertes van 16 hypotheekverstrekkers, waaronder Argenta Falcon, Avéro Achmea, GMAC hypotheken, Bank of Scotland, Hypotrust, ING, Bouwfonds, Postbank, Reaal, Delta Lloyd, en SNS. Bij Geldshop.nl kunt u eenvoudig zelf online uw ideale hypotheek regelen. Natuurlijk kunt u ook hulp of advies krijgen van een adviseur. Deze hypotheekadviseur kan u zowel per telefoon als persoonlijk thuis te woord staan/

  Meer informatie : Geldshop hypotheken »
  Gerelateerde rubrieken:
•   Hypotheken » Hypotheek bemiddelaars

•   Tip deze Geldshop hypotheken pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over Geldshop hypotheken doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie hypotheek advies

IQ Hypotheek

IQ Hypotheek heeft samen met meer dan 1500 adviseurs uit het hele land een selectie gemaakt uit meer dan 70 geldverstrekkers. Zodoende kan IQ Hypotheek u altijd de scherpste hypotheekaanbieding doen. tip

Nationaal Hypotheek Centrum

Nationaal Hypotheek Centrum is opgericht voor de consument. In de huidige markt met veel aanbieders en ondoorzichtige mogelijkheden wil Nationaal Hypotheek Centrum dienen als wegwijzer op hypotheekgebied.

Laagste hypotheekofferte

Bereken in enkele seconden uw laagste maandlasten bij laagstehypotheekofferte. U kunt op de site simpelweg het door u gewenste hypotheekbedrag invullen, waarna de rekenmodule de laagste maandlast voor u berekent. tip

Hypotheek voor ondernemers

Ondervindt u als zelfstandig ondernemer hinder bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek? IQ24 is als een van de weinige hypotheek aanbieders gespecialeerd in hypotheken voor zelfstandigen.

Hypotheekvoorkeur.nl

Vraag in één klap bij 5 hypotheekverstrekkers informatie aan over een nieuw af te sluiten of over te sluiten hypotheek. Gemakkelijk, vrijblijvend en zonder kosten.

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Geldshop hypotheken pagina, categorie hypotheek advies.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen