Informatie over de Financiële Bijsluiter
Hypotheek startpagina

De Financiële Bijsluiter

Hypotheek » Diversen » De Financiele Bijsluiter
De Financiele Bijsluiter

Aanbieders van complexe financiële produkten zijn verplicht een Financiële Bijsluiter over hun produkt te verstrekken. Deze bijsluiter geeft informatie over de eigenschappen van het produkt.

• Bezoek de website »

Als mondige consument bent u gewend kritisch te kiezen. Maar hoe doet u dat bij financiële producten en diensten? Die worden steeds ingewikkelder. Hoe weet u wat u koopt, als u een levensverzekering, een beleggingshypotheek of aandelenleaseproduct neemt? Hoe zitten die producten in elkaar? En vooral: wat zijn de kansen en de risico's?

De Financiële Bijsluiter (FB) is een document dat u krijgt als u een complex financieel product wilt aanschaffen. De bijsluiter geeft informatie over de eigenschappen van het product. Zo krijgt u inzicht in het soort product, het rendement, de kosten en het risico.

Om u meer inzicht te geven in complexe financiële producten introduceert de Autoriteit Financiele Markten in opdracht van het ministerie van Financiën de Financiële Bijsluiter.

  Meer informatie : De Financiele Bijsluiter »

•   Tip deze De Financiele Bijsluiter pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over De Financiele Bijsluiter doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie diversen

Informatie Bijleenregeling

Wellicht heeft u al gehoord over de bijleenregeling voor hypotheken die per 1 januari 2004 van kracht is. Op de site van het MvF kunt u een uitgebreid informatieblad over de bijleen-regeling lezen en eventueel downloaden.

Hypotheek calculator

Op deze pagina kunt u de maandelijkse lasten (bruto en netto) berekenen die zijn verbonden zijn aan een door u opgegeven spaarhypotheek. Ook kunt u bekijken wat het effect van extra premiestortingen in de eerste zes jaar van de looptijd is. tip

Woonvoorkeur.nl

Woonvoorkeur.nl is erg geïnteresseerd in uw mening en ideeën rondom woninginrichting. Natuurlijk staat daar wat tegenover. Wanneer u zich inschrijft en de vragen beantwoordt, dan maakt u kans op een cheque van 500 euro. tip

VROM > koopsubsidie

Koopsubsidie is een maandelijkse bijdrage in de hypotheeklasten, bedoeld voor mensen met een bescheiden inkomen. Op de site van het ministerie van VROM vindt u alle informatie die u moet hebben.

De Hypotheekadviseur (vakblad)

De Hypotheekadviseur is een vakblad voor hypotheekadviseurs.

StaIkSterk.nl

Deze website van het Ministerie van Economische Zaken vertelt alles over uw rechten en plichten als consument.

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

De Financiele Bijsluiter pagina, categorie diversen.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen