Bijleenregeling informatieblad Ministerie van Financiën
Hypotheek startpagina

Informatie over de bijleenregeling

Hypotheek » Diversen » Informatie Bijleenregeling
Informatie Bijleenregeling

Wellicht heeft u al gehoord over de bijleenregeling voor hypotheken die per 1 januari 2004 van kracht is. Op de site van het MvF kunt u een uitgebreid informatieblad over de bijleen-regeling lezen en eventueel downloaden.

• Bezoek de website »

Wellicht heeft u al gehoord over de bijleenregeling voor de eigen woning die per 1 januari 2004 van kracht is. Deze nieuwe belastingmaatregel is op u van toepassing indien u na 1 januari 2004 een nieuwe woning koopt en uw huidige woning verkoopt. In dat geval dient u de overwaarde van uw nieuwe woning in uw nieuwe hypotheek in te brengen.

Op de site van het Ministerie van Financiën kunt u een uitgebreid informatieblad over de bijleenregeling lezen en eventueel downloaden. Hierin komen onder andere de volgende nieuwe begrippen aan bod:

  • Eigenwoningschuld
  • Vervreemdingssaldo eigen woning
  • Eigenwoningreserve
  Meer informatie : Informatie Bijleenregeling »
  Gerelateerde rubrieken:
•   Hypotheken » Diverse hypotheek links

•   Tip deze Informatie Bijleenregeling pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over Informatie Bijleenregeling doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie diversen

Hypotheek calculator

Op deze pagina kunt u de maandelijkse lasten (bruto en netto) berekenen die zijn verbonden zijn aan een door u opgegeven spaarhypotheek. Ook kunt u bekijken wat het effect van extra premiestortingen in de eerste zes jaar van de looptijd is. tip

De Financiele Bijsluiter

Aanbieders van complexe financiële produkten zijn verplicht een Financiële Bijsluiter over hun produkt te verstrekken. Deze bijsluiter geeft informatie over de eigenschappen van het produkt.

Woonvoorkeur.nl

Woonvoorkeur.nl is erg geïnteresseerd in uw mening en ideeën rondom woninginrichting. Natuurlijk staat daar wat tegenover. Wanneer u zich inschrijft en de vragen beantwoordt, dan maakt u kans op een cheque van 500 euro. tip

VROM > koopsubsidie

Koopsubsidie is een maandelijkse bijdrage in de hypotheeklasten, bedoeld voor mensen met een bescheiden inkomen. Op de site van het ministerie van VROM vindt u alle informatie die u moet hebben.

De Hypotheekadviseur (vakblad)

De Hypotheekadviseur is een vakblad voor hypotheekadviseurs.

StaIkSterk.nl

Deze website van het Ministerie van Economische Zaken vertelt alles over uw rechten en plichten als consument.

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Informatie Bijleenregeling pagina, categorie diversen.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen